Om os

Brink Transports historie og fremtid.

Brink Transport blev stiftet af Anders Brink den 01-07-2004, med terminal og kontor i Rødding.

Afhentning og levering samme dag i Sønderjylland og Fyn blev hurtigt et varemærke for Brink Transport, samtidig med dag til dag forsendelser til de øvrige landsdele.

Efterhånden blev produktpaletten udvidet med natkørsel og forsendelser til udlandet.

I takt med udviklingen og behovet for egne terminaler flere steder i landet blev ejerkredsen udvidet i 2018, således at Brink Transport nu ejes af Anders Brink, Finn Pilgaard og Claus Laustsen.

2019 blev der etableret terminaler i Brøndby og Viborg med egen ledelse, disponering og kundehåndtering af såvel Sjælland som Midt- og Nordjylland. Dermed håndtereres alle forsendelser i dag i eget regi, hvilket bevirker en professionel, omhyggelig og sikker transport for vore kunder.

Med en voksende mængde af gods blev terminalen i Rødding efterhånden for lille og i juni 2020 flyttes til nyt hovedsæde og terminal på Trianglen i Kolding. Samtidig implementeres nyt IT-system til booking, disponering samt kundehåndtering. Samme år tiltræder Claus Laustsen som administrerende direktør, Anders Brink rokerer til stillingen som salgsdirektør, mens Finn Pilgaard fortsætter som aktiv bestyrelsesformand.

Brink Transport dækker i dag hele Danmark med 80-100 daglige biler i trafik, med levering samme dag, levering dag til dag og levering om natten.

Der er fokus på den personlige kontakt, unikke service og fleksibilitet, hvilket varetages af dygtige og engagerede medarbejdere. Der er et solidt grundlag for udvikling og vækst de kommende år.​

Levering samme dag

Levering nat

Levering udland