Hjerting Skovvej 5, 6630 Rødding​

Hovednummer: 74 83 50 12​

Kurerkørsel og kurerservice i ind- og udland​

​Hos Brink Transport ApS tilbyder vi ekspres kurerkørsel og kurerservice i hele landet, i Europa og i resten af verden. 


​Vi servicerer både private og det danske erhvervsliv med en hurtig, omhyggelig og sikker transport.

Vores kerneområde er området mellem Rødding, Herning og Horsens. Du kan booke kurerkørsel fra mandag til fredag fra 06:00 til 16:30.

Vi tilbyder hurtig og sikker ekspres kurerkørsel

​Vi tilbyder ekspres kurerkørsel i hele verden. Vores kurerforsendelser kommer hurtigt og sikkert frem overalt, uanset om destinationen er her i landet, i Europa eller i resten af verden. Vi kan endvidere tilbyde en lang række andre løsninger inden for transport, både internationalt og inden for landets grænser. 

Vi kan for eksempel tilbyde transport med natlevering, returafhentninger, kørsel med farligt gods og al anden godstransport, og det kan være med levering til BTB eller BTC.

​Brink Transport ApS er en danskejet logistik- og transportvirksomhed, og vi har stort fokus på den personlige betjening, og sætter en ære i at udføre al kurerkørsel til kundens fulde tilfredshed. 


Hør mere om kurerkørsel og kurerservice

​Har du brug for en dygtig og erfaren kurer til en hastetransport? Kontakt Brink Transport ApS for at bestille kurerservice.

​D​u bruge os både til både indenrigs og international kurerkørsel.

Ring i dag på telefon 30 73 54 02 eller 74 83 50 12. Du kan naturligvis også sende en e-mail til support@brinktransport.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Brink Transport​

Hjerting Skovvej 5

6630 Rødding​

Telefon: 74 83 50 12

E-mail: support@brinktransport.dk

Lager og Logistik

Hjerting Skovvej 5

6630 Rødding​

Telefon: ​74 83 50 12

E-mail: klaus@brinktransport.dk

Kurérkørsel Express

Hjerting Skovvej 5

6630 Rødding​

Telefon: 74 83 50 12

E-mail: support@brinktransport.dk