​Godstransport og transport af farligt gods i ind- og udland

​Hos Brink Transport ApS tilbyder vi transport af pakker, paller og andet stykgods. Vi kan desuden udføre transport af farligt gods og andre former for specialtransport.​

Vi betjener dansk erhvervsliv med omhyggelig godstransport

​Vi er en danskejet logistik- og transportvirksomhed, der lægger stor vægt på den personlige betjening. Vi sætter samtidig en ære i, at vi altid skal udføre enhver transport  til din fulde tilfredshed. 

Vi servicerer med andre ord hele det danske erhvervsliv med en professionel, omhyggelig og sikker transport.

Vi kan tilbyde en lang række løsninger inden for godstransport som for eksempel:

  • Afhentning og levering samme dag
  • Dag til Dag levering hele Danmark
  • Natdistribution hele Danmark inden kl.07.00
  • Levering til BTB
  • Levering til BTC (mod gebyr)
  • Retur afhentninger

​​

Nem og sikker transport af farligt gods

​Vores chauffører har uddannelse og erfaring til at håndtere transport af farligt gods, og vi har adskillige biler med den påkrævede ADR-godkendelse.

​Klik på billedet for at se i stor udgave​.

Vi kører om dagen og natten, både i ind- og udland, og med små og store forsendelser. Det betyder, at vi altid kan leve op til dine ønsker.​


​Ikke brofaste ø'er er ikke en del af vores dag-dag kørsel, hvorfor der medregnes 1-2 leveringsdage samt palle/pakke gebyr. Priserne er variable, og derfor bedes man kontakte os på 74 83 50 12 eller Support@brinktransport.dk​ for yderligere information.

Få et godt tilbud på din Transport

​​Hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker et godt tilbud, er du velkommen til at henvende dig til den salgsansvarlige i dit område. (se medarbejdere)

Ring på telefon 74 83 50 12 . Du kan også sende en e-mail til Support@brinktransport.dk

Yderligere information i forbindelse med Corona virus

Følgende omstændigheder medfører ansvarsfrihed for parterne, såfremt de forhindrer aftalens opfyldelse eller gør opfyldelsen urimelig byrdefuld:
Arbejdskonflikt og enhver anden omstændighed, som parterne ikke er herrer over, såsom anbefalinger fra myndighederne om sundhedskriser, epidemier eller lignende sygdomsudbrud, brand, krig, mobilisering eller uforudsete militærindkaldelser af tilsvarende omfang, rekvirering, beslaglæggelse, valutarestriktioner, oprør og uroligheder, mangel på transportmidler, almindelig vareknaphed, restriktioner af drivkraft samt mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører, som skyldes nogen af de i dette punkt nævnte omstændigheder. Omstændigheder som nævnt, der var indtruffet inden tilbuddets afgivelse/aftalens indgåelse, medfører kun an­svarsfrihed, såfremt deres indflydelse på aftalens opfyldelse ikke kunne forudses på dette tidspunkt
.
Det påhviler parterne uden ugrundet ophold skriftligt at underrette hinanden, dersom der indtræffer omstændigheder som nævnt ovenfor

Står du og mangler den helt rigtige transport løsning?

​​​Hos Brink Transport står vi altid klar til at give råd, vejledning eller et knivskarpt tilbud til netop din virksomhed. Du kan booke et helt uforpligtende og gratis møde - alt du skal gøre, er kontakte én af vores salgskonsulenter.

Find din nærmeste salgskonsulent her