​At være medarbejder hos brink transport​

​Brink transport er en dansk virksomhed med medarbejdere fordelt over hele landet. Hovedkontoret ligger I rødding. Vi sidder på nogle dejlige kontorer på en nedlagt landejendom, hvor arbejdsmiljøet er en særdeles højt prioritet.

Vil du være med på holdet? Se ledige stillinger.

Virksomhedskulturen

Hos brink transport hersker et energisk engagement og en løsningsorienteret fleksibilitet, der kommer kunderne til gode. Høj kvalitet og kundernes behov er naturligt I fokus for brinks medarbejdere.

Medarbejdernes kompetencer rækker langt ud over det faglige. Som medarbejder hos brink må du være selvstændig og ansvarsbevidst. Der stilles høje krav og gives et stort ansvar til hver enkelt medarbejder. Hos brink transport er vi meget bevidste om, at det er medarbejdernes adfærd, holdninger, knowhow og erfaringer, der udgør brink transport samlede kompetencer.

​Medarbejderne

Medarbejderne I virksomheden er den vigtigste ressource, da kun en kompetent og veluddannet medarbejderstab kan videreføre og videreudvikle virksomheden til at imødegå de fremtidige udfordringer. Vi ansætter og udvikler alle medarbejdere på baggrund af deres potentiale samt opnåede resultater.

Kendetegnende for alle medarbejdere er et stort engagement, fleksibilitet og disciplin I arbejdet. Det er kendetegnende for virksomheden, at alle opfører sig etisk korrekt såvel internt og eksternt. Der tilstræbes, at alle personlige såvel faglige interesser tilfredsstilles I størst muligt omfang, så længe disse er I harmoni med virksomhedens interesser og mål.

Kun når vi alle I fællesskab arbejder for virksomhedens mål, kan vi få succes og nå vores mål på langt sigt. Derfor opfordres alle ansatte til at videreudvikle sig personligt og fagligt inden for hver deres arbejdsområde-blandt andet gennem uddannelse.​

Står du og mangler den helt rigtige transport løsning?

​​​Hos Brink Transport står vi altid klar til at give råd, vejledning eller et knivskarpt tilbud til netop din virksomhed. Du kan booke et helt uforpligtende og gratis møde - alt du skal gøre, er kontakte én af vores salgskonsulenter.

​Anders Brink

Salgskonsulent Syd- og Sønderjylland samt Fyn

Mobil: +45 5118 6609

Anders@brinktransport.dk

Hugo Friis Lund

Salgskonsulent Midt- og Nordjylland

Brink Transport ApS

Mobil: +45 2288 0055

Hugo@brinktransport.dk

Jan Kure

Salgskonsulent Sjælland

Brink Transport ApS

Mobil: +45 3015 3637

Jan@brinktransport.dk