Vores nyheder - se alle nyheder

Hos Brink Transport står vi altid klar til at give råd, vejledning eller et knivskarpt tilbud til netop din virksomhed. Du kan booke et helt uforpligtende og gratis møde - alt du skal gøre, er kontakte én af vores salgskonsulenter.​

​17-05-2021 – Ny ansat i Viborg afdeling

​​Vi siger velkommen til vores nye mand Mikkel Pedersen. Mikkel er 28 år og bor i Viborg med sin familie.

01-03-2021 Ny gebyr for surring af gods samt spild af væsker

Pr. ​01-03-2021 ændrer Brink Transport priser og regler ved mangelfuld surring af gods samt spild af diverse væsker fra gods.

Vi oplever desværre flere og flere tilfælde af såvel mangelfuld surring af gods, som spild af diverse væsker fra motorer og lignende.

Derfor vil vi fra 01-03-2021 ikke længere laste gods uden tilstrækkelig form for surring og gods der spilder væske.

Uanset dette vi er naturligvis behjælpelig med forsvarlig surring af godset mod betaling af kr. 350,00 pr. forsendelse, således at godset stadig bliver lastet.

Skulle uheldet være ude og der spildes væske i bilen afregnes der kr. 850,00 for rengøring. Såfremt der er skade på øvrigt gods som følge af væske spild skal dette naturligvis også afregnes.​


01-03-2021 Nyt Ø-tillæg pr. 01-03-2021

Grundet stigende omkostninger ser vi os desværre nødsaget til at hæve vores gebyrer for Ø-tillæg fra den 01-03-2021.

15-02-2021 Trafikforsinkelser på grund sne

Grundet det dårlige vejr skal der påregnes forsinkelser i trafikken de kommende dage.

09-02-2021 Trafikforsinkelser Sydsjælland og Lolland/Falster

Som følge af snevejret og ufremkommelige veje skal der påregnes forsinkelser de kommende 2 dage på Sydsjælland og Lolland/Falster.

​Oktober 2020 – Ny direktør i Brink Transport

​​Claus Laustsen er pr. 01-10-2020 tiltrådt som ny direktør i Brink Transport. Anders Brink tiltræder samtidig i en ny funktion som salgsdirektør. 

​November 2019 – Nye ejere i Brink Transport

​Brink Transport ruster sig til yderligere vækst i samarbejde med de 2 private investorer Finn Pilgaard og Claus Laustsen. Stifter Anders Brink er naturligvis stadig at finde som medejer.

Information til kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Grundet Coronavirus har Brink Transport ApS valgt at komme med nogle overordnede interne retningslinjer for vores medarbejdere. Vores interne retningslinjer er som følger: Hos Brink Transport ApS, følger vi de officielle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen som retningslinjer for, hvordan vi forholder os til Coronavirus.

I forbindelse med afhentning og levering af pakker og paller, vil vores chauffører aflevere kontaktløst til modtageren. Der vil blive taget billede af afleveringen.

Vi har bedt vores medarbejdere om at anvende sund fornuft, og at tage alle foranstaltninger indenfor de til enhver tid gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Vi har bedt vores medarbejdere om at holde god håndhygiejne for at undgå en potentiel smittespredning.

https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar/FAQ

Levering samme dag

Levering nat

Levering udland